DKF DM 25-27 marts 2022

Kan være et billede af 3 personer og indendørs
Michael, Erik og Dan Senpai vores deltagere ved DM 2022

Lørdag d. 26/3-22 stillede ØKA op med 3 kumité kæmpere ved Dansk Karate Forbunds Danmarks mesterskaber. Dagen startede med indvejninger allerede om morgenen ved 7.00 tiden da de første 2 kæmpere skulle på i deres første klasse kl 8.00.
Alle kæmpere fik deres kampe, og konkurrencen var i top klasse. I nogle tilfælde havde vores kæmper op til 30 års mere livs erfaring end deres modstandere. Men de gjorde alle et flot forsøg. Det blev dog ikke til nogle medaljer denne gang. Men alle vores kæmpere kom der fra med en god oplevelse.

Erik Senpai I aktion
Michael Senpai kæmper alt hvad han kan og lært
Erik Senpai undgår behændigt et spark
Dan Senpai kæmper mod Verdensmesteren

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.