Sort bælte til Danna og Alexander.

Danna og Alexander efter gradueringen

Lørdag d 30 april 2022 var Danna Vi Huynh og Alexander Hegner oppe til graduering til Shodan (1. Dan)
Gradueringen blev foretaget af Shotokan Karate International Federation Danmarks Gradueringsudvalg.

Gradueringen blev afholdt i Saiko Karate klubs lokaler i Odense

Lørdag d 2 april var de til en før graduering ligeledes i Odense, igen afholdt af graduerings udvalget, hvor de fik at hvide om de var klar til gå til graduering og hvad de skulle have fokus på og få rettet de sidste ting inden gradueringen.

Danna og Alexander har trænet i ØKA i over 9 år, de begyndte med at træne i 2012, de startede på børneholdet da de næsten var 6 år gamle, og rykkede senere op voksenholdet hvor de har trænet hårdt og med særlig fokus på deres Dan-graduering i det sidste års tid, de var op til gradueringen spændte men også nervøse, man de fik tøjlet nerverne og lavede en flot graduering og vi kunne efter endt graduering konstatere at Danna og Alexander nu kan kalde sig Shodan (1. Dan).

Efter endt graduering fik de udleveret et bomulds sortbælte som skal afleveres tilbage når de får et fint sortbælte bestilt i Japan, det er en tradition i ØKA at disse begynder sortbælter går i arv til de næste 1 . Dan.

71 elever er nu siden klubbens start i 1988 blevet gradueret 1. Dan

Tak til alle der bidrog med råd og træning.

Vi er i klubben glade og stolte over den nye titel til Danna og Alexander der skal lyde et stort tillykke fra klubben, instruktører og bestyrelsen

Osu

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.