DM 2021 Bronze og SKIF-Cup 2021 Sølv

Lørdag d 1-3 oktober 2021 afholdte Dansk Karate Forbund det årlige Danmarksmesterskab i Karate i Solrød Idrætscenter som dog ikke blev afholdt sidste år pga Corona.

Man konkurrerer i 2 Discipliner, Kata (form uden modstander) og Kumite (Kamp på point)

Erik K. Rasmussen fra Egedal Shotokan Karate-do stillede op i klassen Kumite Senior mænd Master + 45 år.

I første kamp skulle Erik møde Michael Krøl mange gange Danmarks mester, Nordisk Mester, Europamester og mangeårig medlem af landsholdet, Erik kæmpede bravt men måtte se sig slået af overmagten

Men da hans overmand gik i finalen gik Erik i opsamlingsrunden, og fik her kæmpet sig frem til en bronze finale
Han skulle her kæmpe imod en fighter fra Allerød som han har kæmpet imod og slået før, de kender hinanden og der er gensidig respekt, essensen i Karate, Erik fik placeret et solidt spark til kroppen og fik her scoret 2 point, Erik fik scoret 1 point mere, og tiden var gået, Erik vandt kampen og bronzen.

Tak til Erling fra Bushi Combat Helsinge for hjælpe med at coache

Vi håber at kunne skabe flere resultater fremover, desværre er fremtiden noget usikker da der ikke endnu er fundet en helt tilfredsstillende løsning på genplaceringen af vores klub, da Toftehøjskolen vi holder til på lukker maj 2022. Endnu stort tillykke herfra.

SKIF-Cup 6/11-2021 i Lynge Hallen

Først et stort tillykke til Michael Jensen Senpai med sin sølvmedalje i Kumite, fun fact i finalen mødte han Kevin Ferdinandsen de trænede begge i klubben dengang tilbage i start 90’erne og tak til Ølstykke krigerne Danna-san Michael Senpai, Rasmus Senpai og Erik Senpai for at stille op og fighte men de måtte se sig slået i de indledende runder, og tak til Anders Senpai som fungerede som Officiel ved stævnet og til Siavash Senpai og mig selv der fungerede som dommere I repræsenterede alle ESKD/ØKA på BEDSTE vis