Nunchaku seminar 29/5-2019

Nunchaku seminar onsdag d 29 maj 2019

ØKA havde inviteret Sensei Jim Sindt 6. Dan Koryu-Uchinadi, i sort Gi på billedet, til at give os noget indblik og undervisning i Nunchaku Kata, træningen varede 2 timer. Alle fra 12 år havde mulighed at deltage der var 20 medlemmer fra ØKA der deltog. Jim redegjorde først for historien bag Okinawa Kobudo våben hvor Nunchaku hører ind under, Nunchaku består af 2 stykker træ med en snor eller kæde imellem, snoren skal være ca en knytnæves bredde de 2 stykker træ er en fod ca 30 til 33 cm.

Der findes meget få Nunchaku Kata, den kata vi gennemgik er benævnt Koryu no Nunchaku og er udviklet af Sensei P. McCarthy som indeholder de fleste aspekter af Nunchaku.

Træningen var sjov og anderledes og man skulle passe på med ikke at ramme sig selv hvilket selvfølgelig ofte skete, Jim Senseis viden om emnet var imponerende og gav et godt indblik i historien bag Nunchaku Kobudo, der ligesom Karate er en fighting tradition fra Okinawa.

Vi ser frem til flere træninger med Sensei Jim Sindt

Nunchaku’s