Dan-graduering d 04-11-2018

Fra venstre: Erik, Kim, Martin, Lars og Kasper

Fra venstre: Siavash, Kasper, Erik, Kim og Martin

Søndag d 4 november kørte vi mod Odense nærmere bestemt Saiko Shotokan Karate-do, hvor gradueringen skulle stå, gradueringen blev forestået af Kancho Nobuaki Kanazawa 8 Dan i samarbejde med SKIF.dk gradueringsudvalg.

Op til selve gradueringen er der blevet trænet intensivt 3 til 4 gange om ugen i de sidste 4 måneder.

Tirsdag d 30 okt trænede vi 1,5 times træning i Allerød Karate Dojo, samt 1,5 times træning inden gradueringen d 4 nov, her skulle man høre efter hvad der kom af guldkorn fra Kancho Kanazawa 8. Dan, som der ville blive lagt vægt på til selve gradueringen.

Gradueringen startede kl 13 og 55 elever fra klubberne i hele Danmark var nu klar til graduering, og det var nu alt den træning skulle stå sin prøve, det var nogle spændte og sikkert også nervøse Karate-kaer der skulle op gulvet, først skulle der vises Kihon (grundteknik). Kata (mønster af teknik) og til sidst Kumite (Kamp)

Efter mere end 3 timers aktion kunne vi med stor glæde for ØKA, stolte konstatere at følgende bestod deres graduering til.

Lars Friis Olsen Shodan (1. Dan). trænet 5 år 2 måneder

Kasper Juul Jensen Shodan. trænet 5 år 10 måneder

Kim Lenler Nidan (2. Dan). trænet 10 år 10 måneder

Martin Heiden Nidan. trænet 12 år 6 måneder

Erik K Rasmussen Nidan. trænet 24 år

Siavash Taghizadeh Yondan (4. Dan). trænet mere end 25 år

Et stort tillykke herfra ØKA

Karate is a journey you must study hard

/Sensei