Kyu-graduering 17/6-2019

Til venstre børn holdet med deres nye grader, og til højre Henrik og Maksim med deres nye grader.

Mandag d 17/6-2019 var der kyu-graduering hvor 14 elever fra børn holdet og 2 elever fra voksen holdet skulle til bælte prøve

Graduering er en prøve som bliver holdt halvårligt, eleven skal godkendes af instruktørerne for at kunne gå op til prøven.

Til gradueringen skal eleven vise Kihon (grundteknik) Kata (form af sammensatte teknikker) Kumite (Teknik med modstander) alle 3 elementer skal bestås for at kunne opnå en ny grad.

Efter endt gradueringen kunne følgende glæde sig over deres nye grader: læs resten →

Weekend-lejr 14-16/6-2019

Ølstykke Karate Academy

Weekenden d 14-16 juni 2019 afholdte vi den årlige trænings-lejr, som har været afholdt siden 1989 dog har der været en 3 gange hvor lejren ikke har været afviklet

Lejren blev afholdt på Birkemoselejren i Slangerup, første gang var i 2003 så det var 16 gang vi var på Birkemoselejren.

Fredag efter at alle var blevet indkvarteret havde vi den første træning kl 18.00 hvor Sensei bød velkommen og trænede os i basis karate

Fredag aften havde vi kl 24.00 havde vi nat træning i skæret fra olielamber og til trommemusik læs resten →

Nunchaku seminar 29/5-2019

Nunchaku seminar onsdag d 29 maj 2019

ØKA havde inviteret Sensei Jim Sindt 6. Dan Koryu-Uchinadi, i sort Gi på billedet, til at give os noget indblik og undervisning i Nunchaku Kata, træningen varede 2 timer. Alle fra 12 år havde mulighed at deltage der var 20 medlemmer fra ØKA der deltog. Jim redegjorde først for historien bag Okinawa Kobudo våben hvor Nunchaku hører ind under, Nunchaku består af 2 stykker træ med en snor eller kæde imellem, snoren skal være ca en knytnæves bredde de 2 stykker træ er en fod ca 30 til 33 cm.

Der findes meget få Nunchaku Kata, den kata vi gennemgik er benævnt Koryu no Nunchaku og er udviklet af Sensei P. McCarthy som indeholder de fleste aspekter af Nunchaku.

Træningen var sjov og anderledes og man skulle passe på med ikke at ramme sig selv hvilket selvfølgelig ofte skete, Jim Senseis viden om emnet var imponerende og gav et godt indblik i historien bag Nunchaku Kobudo, der ligesom Karate er en fighting tradition fra Okinawa.

Vi ser frem til flere træninger med Sensei Jim Sindt

Nunchaku’s