ESKD Corona Kata-Cup 15/11-2020

Arrangementet blev afviklet ifølge Covid 19 retningslinjerne. ​​​

Lørdag d 15/11-2020 afholdte vi Corona Kata-Cup på initiativ af Erik Senpai, for at kunne være fælles om noget og samle folket i disse svære Corona tider.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​10 fra børneholdet og 6 fra voksenholdet deltog

Der blev bedømt ifølge SKIF reglernes point system, deltagerne skulle vise 2 Kata, der blev kørt 2 runder således at Kata kæmperne skulle på gulvet 2 gange, pointene fra de 2 Kata blev til sidst lagt sammen. læs resten →

Resultater klubmesterskabet 31/1-2016

Klasse Guld Sølv Bronze
Børn Kata:
Børn piger Kumite:
Børn drenge Kumite:
Ungdom Kata:
Ungdom Kumite:
Voksen Kata:
Voksen Kumite:
Yasmina Zadran
Amalie Kilde
Magnus Axelsen
Annika Beveridge
Mathew K. Iversen
Martin Heiden
Alex Kjældmand
Amalie Kilde
Paula T. Viet
Alexander Hegner
Caroline E Skjøtt
Kasper Juul-Jensen
Dan Taki Serup
Rasmus Andersen
Paula T. Viet
Malue Weinmann
Philip van Djik
Mia Jensen
Jonas Højland
Kim Lenler
Dan Taki Serup
Årets Fighter:
Børn: Paula T. Viet
Ungdom: Jonas Højland
Voksen: Kim Lenler

SKIF-CUP 5/10 2013

ØKA til SKIF CUP 2013

Emilie og Winnie med deres bronze medaljer

ØKA til SKIF CUP 2013

Lørdag den 5. oktober var en stor del af Danmarks Shotokan karate klubber samlet i Helsinge Hallerne til årets SKIF Cup, der bedst kan betegnes som en slags DM indenfor stilartsforbundet Shotokan Karate International Federation. Denmark

Ølstykke Karate Akademy var repræsenteret af 5 kæmpere, coaches, forældre og trænere.

Ved årets stævne kæmpede man udelukkende Ippon han Shobu Kumite, der betyder, at man kæmper til der er nået 3 point, og dermed en vinder af kampen. Kampen kan højest vare 90 sek. Men hvis man når de 3 point, kan kampen være afgjort på 10 sek. Endelig er forskellen at man kun bærer tandbeskytter og handsker ved Ippon Shobu Kumite, og ikke også benskinner som normalt. Det skyldes at Ippon han Shobu Kumite er et forsøg på at søge tilbage til karatens rødder – altså en kamp på livet.

Caroline Ellerød Skjødt kæmpede kumite i klassen piger 8-9 år, Caroline fik en flot 3. plads og dermed bronze.

Nikolaj Ellerød Skjødt kæmpede kumite i klassen drenge 13 år. Det var en stor klasse og mange stærke profiler. Desværre ingen medaljer til Nikolaj denne gang.

Emilie Precht kæmpede i pige kadet/ juniorer, som i år var slået sammen til én klasse, dvs. pigerne var fra 14-17 år. Emilie kæmpede to gode kampe, den ene meget overbevisende. Det blev til en 3. plads og en flot bronze medalje kunne tages med hjem.

Emilie har desuden vist sig egnet til at træne på talentholdet under Dansk Karate Forbund.  Dette kan på længere sigt åbne muligheden for en vej til en plads på landsholdet i Dansk Karate Forbund.

Dan Taki kæmpede i to klasser for senior for mænd. Dan kæmpede nogle gode kampe, desværre rakte det ikke til medaljer da han var oppe imod nogle skrappe profiler.

Endelig var ØKA repræsenteret af Winnie Søndergaard, der stillede op i både senior og master for kvinder. Winnie kæmpede godt, og kunne tage fra Helsinge med to bronzemedaljer om halsen.

Alt i alt en god dag for klubben fra Ølstykke, som har givet god erfaring til de enkelte udøvere, kæmpernes trænere og coaches.

Skrevet af Pia Precht for ØKA